Imorgon är en ny dag!

Idag har varit en riktigt tuff dag.

Kände mig otroligt trött och sliten och fick då otrevligt bemötande som jag tyvärr tog åt mig av.

Ser mig själv som en person som är positiv, ödmjuk mot min omgivning, vill lära mig mer och utveckla min kompetens inom mitt yrke.

Att få känna sig nedtryckt till skoskaften hör dock inte till min vardag  och även om jag brukar kunna borsta bort negativa kommentarer så tog faktiskt detta lite hårt även om jag inte ville erkänna det.

Det är dock bara att bryta ihop och komma igen!

Jag måste lita på att jag hela tiden utvecklas och kan växa både av det bra och det dåliga inte bara som hästmänniska utan även som person.

Önskar dock att jag hade mer skinn på näsan och faktiskt kunde säga ifrån ibland och inte bara stå och le vackert när folk ger tokiga kommentarer.

 

Tack och lov vägde hästarna och mina elever, kollegor och min underbara Johan upp till att dagen ändå var super och det är det jag får leva på.

 

Imorgon är en ny dag!

 

En bild på min underbara häst som försökte lätta upp stämningen när man känner sig nere!

 


Tisdag 26/2

Idag har det varit fulla puckar.

 

Började dagen med utläpp av hästarna, stalltjänst, hade sedan två lektioner.

 

När jag var klar med lektionerna hoppade jag lilla Sune som det ännu inte har sjunkit in att han faktiskt måste lyfta på benen för att ta sig över hinderna. Dock var ju detta första gången som han blev hoppad uppsuttet så jag ska ändå vara nöjd att vi kunde ta oss mellan hinderstöden i alla fall.

 

Fina Sune under gårdagen ritt!

 

Lunchade sedan hästarna och även mig själv och passade på att mocka åt Sammy på lunchen.

 

Hade intag av hästarna och red sedan Symphony som var väldigt stel från början men blev riktigt bra bara efter en liten stund. Jobbade mycket med övergångar och tränade också lite enkla byten då galoppombyten är på programmet att lära honom. Byterna fungerar ganska bra från höger till vänster men åt andra hållet byter han inte riktigt på hjälpen.

Jobbade alltså med att han skulle bli lite kvick och framför allt bära sig genom övergångarna och inte dyka på näsan.

 

Jobbade sedan lite på kontoret och gick sedan ned och longerade unghästen Balanz då Kerstin som rider honom var borta och tittade på nya ponnyer till ridskolan.

Han skötte sig jättebra och jobbade på riktigt fint.

 

Efter jobbet red jag lilla 3åringen som håller på att förberedas mot treårstestet. Han skötte sig riktigt bra idag och var positiv och försökte inte bocka av mig denna gång.

 

Avslutade dagen med att jag skulle hoppa Sammy vilket blev rätt kaotiskt. Det var helt tom i stallet när jag gick in och red fram. Skulle precis börja hoppa och då kom halva stallet in i ridhuset kändes det som. Frågade om jag bara fick hoppa något spång innan jag gav mig vilket gick bra för alla.

Kunde dock inte koncentrera mig när det var så mycket folk och red som en kratta helt enkelt. Hästen är ju helt underbar dock!

 

Åkte efter stallet till granngården för att köpa b-vitamin, lite hinkar och annat nödvändigt.

Sammy har stora problem med skav överallt just nu och jag hoppas att b-vitaminen ska hjälpa tillsammans med ett medel som man ska kunna spraya över de känsliga ytorna.

Aja det är bara att hålla tummarna att det fungerar. Någon av ni läsare som har bra tipps på motverk av skav?

 


Solen skiner

Idag har varit en härlig dag med full fart som vanligt.
Började med att göra massa ärenden på morgonen och red sedan ut en sväng på Sammy innan jag började jobba.
Red sedan ut även på Sune i det fina vädret och vi stormtrivdes båda två. Hade till och med bara en tunnare tröja på mig ute och struntade i jacka då det var så soligt och fint.
 
Så här glada var både jag och Sune!
 

Nu är helgen

Helgen är nu slut och det känns som den aldrig hann börja.

 

Igår åkte jag ut till stallet tidigt och red ut en sväng på Sammy som var riktigt fin innan jag släppte ut honom och några andra hästar och hann mocka innan klockan var halv nio då jag började jobba.

Var rätt effektiv på morgon timmen helt enkelt, dock är Sammy verkligen ingen morgonhäst. Han avskyr verkligen då jag ska rida honom direkt på morgonen och är oftast så ofantligt seg om jag ska trimma. Det gick dock bra ute i skogen där han har mycket bättre bjudning i sig själv.

Hade sedan mina fem lektioner med superduktiga elever och lunchade hästarna innan jag åkte hem.

 

Vi hade som plan att åka in till stan och gå på bio men då vi inte hittade någon film som vi direkt ville se blev det att vi stannade hemma och hade myskväll istället. Köpte till och med lite ost och kex, tog hem en film och hade mysig hemma bio.

 

 

Idag hade jag min första sovmorgon på länge och det var ofantligt skönt då det har varit rätt mycket senaste tiden och min kropp har knappt återhämtat sig från det jag var sjuk.

Lyckades i alla fall sova fram till nio och klev sedan upp och gjorde pannkakor till frukost *mums!

 

 

Stor städade sedan hela lägenheten vilket kändes fantastiskt skönt och jag älskar doften av nybäddade lakan och nyskurat golv.    

 

Sammy fick vila idag då jag var helt slut i hela kroppen, det kan visst bli så ibland då man har en lugn dag och kan känna efter. Han fick istället gå i skritten i 40min så får han sin vilodag idag istället för imorgon.

Var på årsmöte på ridskolan där det bjöds på fantastiskt goda bullar och när jag sedan kom hem hade älskligen gjort pizza.

 

 

Nu har alltså hela helgen svischat förbi och imorgon börjar arbetsveckan igen.

 

 

 

 


Snart helg

De flesta avslutar ju sin jobbvecka med fredagar, själv så jobbar jag även varannan lördag vilket gör att man inte har samma känsla över att det är fredag.

 

Hade dock en riktigt bra dag även om inte ledigheten infinner sig fören imorgon eftermiddag.

Började morgonen med stalltjänst, två lektioner med superduktiga elever och red sedan ut på Sune tillsammans med Jenny på Jackpot.

Sune skötte sig bra som vanligt men hade lite svårigheter när vi plumsade i djupsnö då han inte riktigt förstod att man behövde lyfta på benen för att ta sig framåt.

 

 

Åt sedan lunch, hade intag av hästar, red Symphony som var som en pinne att rida från början men blev riktig fin på slutet.

Hade sedan en privatlektion med två duktiga elever och red sedan en treåring som min kollega Johanna hjälper till med.

Hon har haft lite problem med att den har varit lite busig och behövde en stunt-pilot som kunde trycka på honom lite då han inte vill gå fram.

Det gick riktig bra även om vi hade lite problem med att sadeln gled fram när han började bocka.

 

Efter jobbet red jag ut en sväng på Sammy som var superfin även fast han var lite tittig.

 


JärnBosse

Tomt på uppdatering från min sida, men har inte riktigt motivation, eller tid. Yada yada, det vanliga.

Iaf var jag ner med Bosse till PH-vet igår. Han hade fått en svullnad nedanför knäet på vänstra frambenet och när Anna var ut och kollade på honom förra fredagen så tyckte hon att han reagerade vid tryck på djupa böjsenan. Lika bra att kolla upp det, så svischade iväg igår och kom hem med en 0:ad häst.

Kan inte förstå det, han är en 16årig stor tung häst, som aldrig visat något på ett böjprov, det är helt fantastisk.

Svullnaden var tydligen hans karpansenskida som var mer vätskefylld än vanligt (han har det här problemet sen innan) så jag fick med lite kortisontabletter som förhoppningsvis ska torka ut den svullnaden lite.

Så härligt att ha en frisk och kry häst, då vet man att man kan skutta på det här året också :)

/Malin


Mycket som känns lite

Blir ett väldigt snabbt inlägg då jag är rätt rejält trött.

 

Gårdagen bestod av:

  • Båda bilarna strulade som bara den. Suck!

  • Red Rockabilly (ny häst jag har börjat rida en gång i veckan) som gick riktigt bra.

  • Red Sune, som bara blir bättre och bättre även om styrningen inte är helt 100%

  • Har planerat och haft 7 lektioner

  • Tömkörde Sammy, som var superfin!

 

Dagen har bestått av:

  • Tömkörde Sune, som fick guldstjärna för att han var otroligt bra idag.

  • Hoppade Sammy för Kerstin, hästen var duktig men piloten hade nog inte alla hästar hemma!

  • Varit på stan och köpt present till min syster som fyller år nästa vecka.

  • Suttit i möte och planerat lektioner

  • Haft 4 lektioner

 

Dagarna rusar förbi och man jobbar i 180 knyck och känner i alla fall när jag nu sitter här och skriver ned allt som att jag knappt har gjort något alls i alla fall.

 

Sune får dagen bild då han var så himla duktig idag!

 

 


Härligt solig dag

Idag har varit en bra dag och framför allt så blir man så glad bara av att solen har visat sig.

 

Idag har jag hunnit med att rida fyra hästar, började med Sammy som jag red för Kerstin på morgonen. Hade en lite blandad känsla där han ibland var riktigt fin och ibland så var han bara så obstinat.

Jobbade med övergångar, framdelsvändningar och lite skänkelvikning.

 

Red sedan direkt Sune som fick sig en tur ute i skogen tillsammans med Kerstin på Balanz och Jenny på Jackpot.

Han var faktiskt lite taggad idag och var riktigt fin. Träffade på skidförare som vi klarade av att passera och tog faktiskt första galoppen ute idag.

 

Har åter igen snott bild från Jenny så ni får roa er med något.

 

På eftermiddagen red jag en av våra mer rutinerade ridskolehästar Cassiopeia som var riktigt fin men tyckte att det var lite jobbig att jag bad henne bära sig själv och fortsätta bjuda framåt.

 

En bild på en väldigt ung Cassi. Nu för tiden är damen helt vit och en aningens rundare.
Mer om Cassiopeia kan ni läsa här!

 

Som avslutning så blev det Lucifer som fick lite trimning, han har blivit mycket mer med på noterna och nu behöver jag inte längre börja passen med att få honom att förstå att han ska ta skänkeln när jag lägger till den. Var riktigt pigg och fin och jobbade på att kunna runda honom lite till då han har rätt stor kroppshydda som behöver få stretcha ut ordentligt.

 

Var rätt skönt att komma hem i tid och faktiskt kunna städa,tvätta och laga go middag och bara kunna sitta och mysa världens bästa Johan.


Början på veckan.

Inte mycket som har hänt idag. Har tagit det rätt lugnt då jag hade ont i hela kroppen.

Är inte ofta jag brukar få träningsvärk men tror att influensan fortfarande ligger kvar i kroppen.

 

Red först ut på Sune en sväng runt skritt slingan och red sedan i ridhuset en kort sväng. Han är lite besvärlig när jag ska sitta upp ute. Idag så var han riktigt duktig när jag satt upp skrittade fram lite och stannade honom och Jenny släppte eftersom han verkade helt cool. Då hoppade han helt plötslig iväg som en liten gummiboll och bockade och for.

Alltid bra med balansträning men jag önskade dock att han lär sig hur man uppför sig.

Jag var ju dock sjuk förra veckan vilket gjorde att han fick vila lite extra vilket säkert gjorde att det fanns lite extra överskottsenergi.

I ridhuset hoppade jag sedan upp själv första gången utan hjälp och då skötte han sig super. Han var riktig duktig med galoppen idag också och kan nu fatta galopp från lite lugnare trav och fatta bra för hjälpen.

 

Sammy fick idag spring lös i ridhuset och han var otroligt lycklig och benen for åt alla håll och kanter. Då hagarna är fulla med snö är det inte så lätt för honom att kunna röra sig i hagen. Synd bara att jag inte fick med han bus på film då kameran vägrade att filma.

 

Är lättare att ta kort när han har något intressant att kolla på.
 
Min högresta snygging
 

Det är inte lätt

Att fota Sammy!
 
Han kan verkligen inte stå still i mer än 1/2sekund och min mobil är väldig känslig och blir suddigt så fort han rör sig.
Så här brukar bilderna bli:
 
 
 
 
Tyvärr så var detta den bästa bild jag fick av typ 20. Man ser ju att det är en häst i alla fall!
 

Vi är inte döda....

Det har bara känts som det. Skrev ju i tisdags att jag kände mig rätt hängig på kvällen. Vaknade klockan tre på natten av att jag kallsvettades något så förgrymmat och så var det hela onsdagen.

Låg under tre täcken, kallsvettades så jag var helt sjöblöt och höll på att frysa ihjäl bara jag stoppade ut en hand utanför täcket.

Var länge sedan jag var så himla dålig sist och man känner sig rätt ynklig. Mådde lite bättre på torsdagen och tjurig som man är så försökte man ju fara till jobbet på fredagen men tjii fick jag. Han släppa ut hästarna och sedan höll jag på att kollapsa av utmattning.

 

Är så otroligt glad över mina kära kollegor som hjälper mig på bästa sätt nu när man har varit dålig.  Har dock haft otroligt dåligt samvete över Sammy som inte fick röra på sig något. Som tur var så fick han i alla fall vara med på en löshoppning som var under fredagen.

 

Under lördagen gjorde jag ett nytt försök att i alla fall kunna ta hand om Sammy själv och tjurig som jag är så gav jag mig på att rida då jag visste att han behövde röra på sig.

Har nog aldrig ridit så dåligt och hästen bara sprang men han fick ju i alla fall lufta de långa ludna.

 

Idag har jag faktiskt varit lite bättre även om jag blir helt andfådd av att bara mocka. Var med på en fortutbildnings kurs för C-tränare i dressyr och var också med och red själv på slutet.

Kursen innehöll föreläsning i mental träning och för Eva-Karin Oskarsson i dressyr.

 

Var faktiskt rätt nöjd med min och Sammys insats med tanke på att jag inte hade någon ork i kroppen och passet kändes som att köra ett maratonlopp. Förstod att jag inte skulle kunna ställa de krav som jag brukar och min sits vill jag inte ens prata om men vi gjorde det bästa som vi kunde för dagen i alla fall.

 

Visst är han snygg!
 
 

Tisdag

Mådde super när jag vaknade upp på morgonen förutom att jag var lite förkyld. Nu ligger jag här hemma och är dunder dålig.

 

Började dagen med stalltjänst och därefter red jag Sammy för Kerstin och hoppade lite.

Dagens lektion handlade om upphöjda bommar på medellinjen och kunna göra övergångar och kunna behålla en rakhet hela tiden. På slutet så la vi upp bockarna på varandra så det blev lite högre och skulle behålla samma ridning.

Lättare sagt än gjort men så länge piloten gör rätt så hoppar hästen helt fantastiskt (eller det gör han även fast inte piloten är med).

 

Red sedan ut på Sune som skötte sig jättebra och fungerar riktigt super som täthäst. Blir mycket lättare att hitta bjudning när han är först och inte springer och ska hälsa på de andra hästarna.

 

Var sedan iväg på lunch, hade intag av hästar och gjorde lite kontorsjobb.

 

Red sedan Lucifer som hade lite egna åsikter om vad jag tyckte med att vi skulle göra för dagen. Han fick dock snabbt omtalat för sig hur man skulle uppföra sig och lyssna och han blev riktigt fin även om både han och jag fick svettas.

 

Efter jobbet red jag en ny bekantskap som jag kommer att fortsätta rida en gång i veckan. Ni som inte vet vem det är får helt enkelt vara nyfikna ett tag till!

 

Så här ser det ut nästan varje tisdag!
 
 

30 lektioner denna vecka

Dagen har gått i ett och det är först nu som jag hinner sätta mig ned och äter middag klockan 10 på kvällen.

Är helt slut i huvudet och jag räknade idag ut att jag alltså kommer att haft 30lektioner innan veckan är slut.

Idag så red jag ut en lugnare sväng på Sammy då han inte var helt 100 utan hade lite tecken på förstoppning. Det verkade dock släppa i med att vi var ute så när vi kom tillbaka var han pigg och åt som vanligt igen.

 

Sune fick idag gå på lina då jag helt enkelt inte hann rida honom. Tog dock fram några bommar som han fick jobba över. Kommer kanske inte bli en hoppstjärna kan jag säga men nu blir det i alla fall inte alltid korsgalopp när han har tagit sig över utan kan hålla samma galopp före som efter.

 

På en av mina teori lektioner red jag ridskolehästen Benjamin och visade lite hur jag tänker när man rider en häst som honom som lätt springer ifrån sin ryttare. Var en rolig upplevelse då jag inte har hunnit rida honom tidigare.

På teorilektionen efter red jag Lucky igen som jag också red i helgen. Åter igen pratade vi om ryttarens sits, balans och inverkan.

 

Nu är det tid för att hoppa i säng så man är pigg under morgondagen.

 


Halva veckan har gått

Tänka sig att halva veckan har gått nu och allt i rasande fart.

I måndags fick både Sammy och jag en liten vilodag, Sammy fick bara gå i skritten och jag red endast Sune på jobbet.

 

Tisdagen blev det andra bullar eller i alla fall för min del då det blev uteritt med först Lucifer och sedan Sune på jobbet. Då många har fått magsjuka på jobbet blev det tyvärr ingen träning för Kerstin då även hon låg insjuknad.

Fick hoppa in och ha några extra lektioner vilket gjorde att jag red Sammy på kvällen när det var upptaget i ridhusen. Red då på utebanan då jag förstod att han skulle vara extra pigg och tur var väll det för han var otroligt spänd och studsade mest fram.

Gick inte att rida så bra på ridbanan utan det blev mest som motion bara.

 

Så här mysigt var det i skogen när vi var ute.
 
Lilla Sune sköter sig super som förstahäst. Vi hade turen att få sällskap av bäste Jenny på Samay och vår praktikant Sofie på Zamigo.

 

Idag hade jag tänkt att jobba Sammy på töm men ångrade mig och la fram någon bom som jag jobbade med istället. Nu måste det bli att ta tag i hoppningen och då måste jag kunna rida över en bom var och varannan dag.

Sammy tyckte dock att jag var otroligt jobbig som ville att han skulle bära sig själv med aktiva bakben och lätt i handen.

 

Förhoppningsvis så hinner jag träna med honom lite för Kerstin imorgon så får vi se om hon kan få någon ordning på oss.

Varför göra saker lätt för sig när man kan göra det svårt. Ligger här i splitt mitt ute i snön när jag skulle dra ur strömmen i hagarna och tog mig inte loss. Ett gott skratt förlänger livet, tänk vad gamla mina kollegor kommer att bli då tack vare mig!
 
 

Som balsam för själen

Idag var det banträning i hoppning på Hippo och jag hade tänkt att vara med men då jag har varit rätt trött under veckan och det blev en lång dag igår så bestämde jag mig att rida ut istället.

 

Det var som balsam för själen och vi var var ute rätt länge trots att det var -20 ute.

Red lite intervallträning och kände mig som en ponnyryttare då jag ställde mig upp och lät han springa på i det tempo han ville.

Energin ute i skogen kan jag inte klaga på och inte heller konditionen då han är helt otröttlig ute.

 

Fina Sam-Sam i stålande väder
 

12 timmar i stallet

Igår blev det en lång dag på stallet då jag var där i 12 timmar.

Började på morgonen med att släppa ut hästarna innan jag började ha mina lördags lektioner.

Hade teori med två grupper där jag red och visade själv.

Red först Lucky Landing för min mindre rutinerade grupp där vi pratade om ryttarens sits och inverkan.

Gruppen efter red jag Zamiro där vi pratade lite om formen och skolor. Red honom rätt mycket förra terminen men har inte ridit honom något på senaste tiden då jag har haft rätt många hästar att rida. Han var ordentligt stel och satt fast lite överallt så det tog ett tag innan allt började lossna. Det är en otroligt fin häst med många bra kvalitéer.

 

 

När jag var klar med alla lektioner blev det banbygge inför programträning. Sedan blev det en lång väntan tills jag skulle rida. Passade på att skotta hagen och göra massa andra nyttiga saker.

 

Red inte ett helt program utan fokuserade på att göra några rörelser och få hjälp med formen då han lätt kommer bakom hand vilket är väldigt svårt att känna.

Har tidigare haft väldigt svårt med bjudningen inne på banan och det har varit svårt att få någon kontakt med honom men det har blivit bättre och bättre.

Nu kan jag ha en kontakt även om jag tappar bjudningen något och så fort han inte bjuder så släpper han kontakten och kommer bakom lodplan.

Vid detta lag var jag också så otroligt så otroligt trött i kroppen så jag är rätt nöjd med både Sammys och min insats.

 

Fina Sammy i  Vännäs förra året.
 

Debuterat

Duktiga Bosse debuterade sin MSVC klass på 59,79%!
Inte illa pinkat med både trött häst och ryttare, samt att vi tränat dåligt på delarna ur programmet!

Men det var skoj, så det gör vi om! :)

/Malin


Fyra hästar senare

Idag så har jag haft tur att vi hade praktikanter på jobbet. Detta betydde att jag han rida ett par hästar idag förutom att ha tre lektioner.

 

Började faktiskt med Camaro som är en av våra ponnyer som behövde ridas igenom lite. Då det bara är ibland och inte långa stunder vi sitter upp och känner på ponnyerna så gör det ingen skada. Dock får min stora rumpa knappt plats i en ponnysadel.

 

 

Red sedan Sune som skötte sig riktigt bra, hade dock lite svårt med styrningen då han gärna ville springa efter de andra hästarna som var i ridhuset. Blev bättre efter ett tag och vi jobbade lite även i galopp innan jag gav mig.

 

Symphony var sista hästen ut och jag måste bara säga hur otroligt rolig den hästen är att rida! Blir alltid lika glad när jag sitter på honom. Säger åter igen hur fina ridskolehästar vi har. Med honom jobbade jag också mest lösgörande arbete och mycket att jag skulle få honom lite kvick och elastisk. Lekte med formen och tempot och han jobbade på riktigt bra.

 

Efter jobbet red jag ut en sväng med Sammy. Tog sporrarna på mig och tur var det då det var väldigt dålig sikt så var gång det kom en skithög på marken när vi kom travandes blev han rädd och hoppade över dem istället. Måste ju säga att min häst har mycket humor :)

Även om han är lite speciell ute så är jag väldigt glad att jag kan rida ut honom själv utan problem och han skulle aldrig göra något dumt.

 

Blev underbart glad när jag kom hem och Johan hade varit supergullig och lagat pizza till middag som stod färdig på bordet.

 

 

Här är fina Sune. Han hade tidigare i vinter varit i lite slagsmål och fått en blåtira vid ögat. Är inte lätt att vara liten!

 

 


Fin-fredag

Snacka om härlig dag att vara tillbaka på jobbet på, fint väder och glada hästar.

När stallet var bortgjort som vanligt så blev det först lilla Lennart som fick sig en tur i skogen med rockarden. Han var väldigt nöjd med en runda på runt 40min. 
Därefter tog jag ut en väldigt glad Bosse, mötte upp Annie och brunstiga Grallan och red Hägges rundan. Han fick springa på i det tempot han ville, vilket han gjorde glatt med spetsade öron, medans Grallan sprang surandes bakom haha.
 
Efter det blev det dags för lunch och sedan blev det Bullens tur, tog ut honom och red lite lättare dressyr. Han har börjat tycka att det är så himla kul att springa nu, så får gå tillbaka ett steg nu och jobba mycket med halt-skritt-halt osv. Han är dock så himla rolig att rida just nu för när han väl får trava blir han överlycklig och det är verkligen som att trava på en liten rund köttbulle och benen går som trummpinnar!

Sist men inte minst så tog jag och Rebecka oss en tur med Conrad och Yasmine. Conrad tyckte det gick vääääldigt långsamt tills vi väl galopperade då Yassi hade ett riktigt högt tempo och t.o.m han fick kämpa för att hänga på med sin travhästgalopp!
 
Nu är det dags att inta mat, och sedan soffläge. Kommer sova gott ikväll.

 

En veckouppdatering

Ja det blev trögt med bloggandet sen förra veckan. 
Helgen gick väldigt fort över, och Bosse vilade båda dagarna, sedan i måndags kom Lollo ut och då rullade veckan igång igen. 

Först körde vi Lennart och Conrad en sväng i skogen och därefter red vi ut med Bosse och Bullen. 
Första gången Bullen gick ut i skogen och han skötte sig ypperligt och gillade att springa först och tittade inte på något, otroligt roligt!
Bosse var däremot inte så snäll mot Lollo, utan taggad till tårna, haha dock skrattade vi båda nog mest åt det.
 
På tisdagen tog jag den vita pållen till ridhuset och red ett hårdare dressyrpass och han var så himla fin!
Ville aldrig sluta rida! Tränade öppna i alla gångarter, lite övergångar, samt skänkelvikning. Han var bara så härlig och framåt och fin i handen, så ska försöka ta med mig det här passet till på söndag då vi ska dressyrtävla!
 
Igår onsdag så skulle det bli snabbjobb för både Conrad och Lennart, dock ställde vädret och snön till det, men det blev ett lättare banjobb för dom båda, och dom var riktigt fina. Vi hade upp en annan kusk (som snart kommer flytta helt till Solänget) som körde dom, och båda fick beröm, vilket var roligt att höra!
 
Senare på eftermiddagen var det tänkt att jag skulle rida både Bosse och Bullen, tyvärr blev jag överrumplad av magsjuka, så hela gårkvällen och natten blev drabbad.

Idag har jag dock mått bättre, men varit hemma hela dagen och inte ens varit utan för dörren. 
Imorgon ska jag dock tillbaka till verkligheten, så lika bra att få lite sömn!
 
Bilder från veckan:
 

Jag och min fina vän Emma 


Söndagsfrukost...


Bosse klev på mig förra fredagen, detta var min fot i tisdags...



Och ungefär såhär har min senaste dag sett ut
 
 



RSS 2.0