Nu rullar det igång!

Ja det här får väl tas som det första inlägget nu när det blev en design och allt!
Jag får väl nästan säga välkommen till min nya blogg, här ska jag skriva om vad som händer med min och min systers häst Mighty Bouncer (Bosse). Ja, det var väl kort och gott det.
La ner min förra hemsida p.g.a jag tappade intresset, men kände nu att det var roligare att skapa en här på blogg.se där jag kan redigera min design hur jag vill!

For ut till stallet idag vid halv elva. Rebecka Borg skulle "provrida" Adrienne, eftersom jag nämnligen ska sluta rida henne, så har jag lovat att hjälpa Eva att hitta någon annan som har mer tid än vad jag har.
Det gick finemang för Rebecka för att vara första gången hon red henne mer "seriöst". Hon fick följa med mig och Rebecka Holmberg ut i skogen igår, men det kan man inte riktigt räkna som samma sak...

Adrienne är nog svårare att rida än dom flesta tror, det är inte att bara sätta sig upp och krulla ihop henne, utan det ska vara med här och hand där och säte på ett tredje. Hon har ju en förmån att vara lat, men hon är även rätt stötig att sitta på och svår att hålla på plats. När hon dock går där hon ska så är hon mycket stadig!
Rebecka lyckades bra med alla dom här sakerna tycker jag, så jag hoppas Eva fortsätter låta henne sköta om henne för med lite mer träning tror jag dom blir ett radarpar!

Jag mockade och fixade sedan åt Adrienne och var även nog snäll och gjorde det åt Bosse, trots att det är Maria som ska rida honom idag. Men ibland är man en snäll syster ;)

Nej nu ska jag dra mig mot duschen - middag ikväll!


Nu kör vi!

Ja nu blev jag så otroligt inspierad av att Maria hade startat upp en ny hemsida att jag också måste göra det.
Dock kommer den inte riktigt "publiceras" än, utan jag ska fixa designen till den först.

Håll ut!


RSS 2.0