Sommarvärmen tär på krafterna

Nu har jag hela 5min på mig att blogga innan lunchen är slut och jag måste övergå till jobbet igen.
Tack och lov är jag inne på sista veckan nu så sen är det semester! Dock känner jag att jag håller på bli sjuk, men ska sedan ta försöka ge mer energi på Bosse, som nästan är lite försummad av mig nu när jag är så trött hela tiden.

For ut och red honom igår, en sväng upp i skogen, dock när vi höll på galoppera tvärstannade han och vägrade gå fram, jag bestämde mig för att vända hemmåt eftersom jag vet att det finns älgar där och nästan hela vägen tillbaka sprang han och gjorde såna där ljud för att varna för fara och kunde inte skritta utan travade med höga kliv. Jag var så nervös att jag nästan kissade på mig!

I helgen ska Maria iaf tävla honom på lördag och jag ska rida på Per-träningen på söndag.. Ska bli riktigt kul!


det är känslan

Nu var det ytterligare ett tag till sen jag skrev, men man orkar inte riktigt göra det nu när det är så fint väder ute, då känner man ju sig nästan dum.

Senaste nytt är väl att Bosse har skaffat sig en ny flickvän ute på betet. Gulemoa, som är min pappa fyra åriga kallblod. Adrienne är helt utstött, men tack och lov har Pepito flyttat dit nu så hon kanske får lite kärlek.

Adrienne har dessutom hunnit vara halt, vet inte riktigt hur det är med henne nu..

Jag och Rebecka har haft en rolig badstund.. Först bockade Adrienne av Rebecka i vattnet, då skulle jhon bada lite med henne för hand, men Rebecka for ner i dyn vid vassen och Adrienne gled också ner så hon stegrade sig och kom loss, då skulle jag rida och ta fast Adrienne.. Precis när jag fått fast henne försvinner hela Bosse ner i dyn så vi går omkull.
När vi både två kommer upp är vi lika bruna.... Haha, så äckligt! Men det gick bra.

Har även tävlat på ÖOR, andra omg av sommarcupen (jag var inte med första), hoppade 1m och 110cm.
I 1m hade vi två nedslag, men han var ändå jättefin och kom rätt på varenda hinder så jag var jättenöjd!! Sedan i 110cm hade vi asdålig ryyyytm i början på banan för Maria krävde mycket mer galopp, kom till omhoppning där, men rev ett hinder för jag fick inte igenom vänster sidan, men jag var trots allt nöjdare med 1m, trots att alla andra tyckte 110 var bättre... Nästa gång ska jag gå på känsla..

Nu ska jag väcka min pojke och sedan ska vi åka och äta middag hos mamma!


Lev och lär

Min häst har varit så himla fin nu på slutet.

Hoppade honom igår för Maria i regnet och det gick faktiskt riktigt bra, vi är dock inte lika "tajta" som vi var innan han fick vila, men vi är på god väg dit! Hoppade en trång kombination bl.a och han väntade jättefint utan att ge sig iväg. Dock var jag lite trött redan vid uppvärmningen (troligtvis sjuk), så jag orkade inte riktigt "ge allt"...

Idag körde jag först lite horsemanship med honom inne i ridhuset och sedan fick han springa lös.
Det tyckte han var kanonkul och sprang som aldrig förr.

Åh jag är så kär i våran häst...




Helande hästar

Ja nu får man skämmas eftersom det var ett tag sen man skrev.... Har tänkt att designa om bloggen också men inte kommit mig för.

Bosse är ju frisk som en nötkärna just nu och rids för fullt.
Har dessutom hade Erik nästan hela den här veckan för det var tänkt att jag skulle ha honom på våran uppvisning, men den blev ju tyvärr inställd.
Hur som helst, lite vad som hänt dom senaste dagarna:

Måndag: Red först ut med Maria och Bosse en sväng, sedan red vi dressyr på plan. Det gick helt okej, tills en häst kom lös och sprang runt våra, nog för att dom uppförde sig väldans bra, men vi fick ju ett avbrott på typ 10min :b

Tisdag: Hoppade både Erik och Bosse på plan, Erik flög jag faktiskt av, haha! Och Bosse var bara allmänt galen så jag nästan inte fick stopp på honom.. men ja.. det gick ju bra... Haha! Hoppade bara småhinder med dom båda.

Onsdag: Red ut med Maria och Bosse runt stora travstigen, Erik drog till med en jävla bocksprång, men jag satt kvar. Vi försökte köra skiten ur dom, men misslyckades. Haha! Fina var dom båda iaf :)


RSS 2.0