Halva veckan har gått

Tänka sig att halva veckan har gått nu och allt i rasande fart.

I måndags fick både Sammy och jag en liten vilodag, Sammy fick bara gå i skritten och jag red endast Sune på jobbet.

 

Tisdagen blev det andra bullar eller i alla fall för min del då det blev uteritt med först Lucifer och sedan Sune på jobbet. Då många har fått magsjuka på jobbet blev det tyvärr ingen träning för Kerstin då även hon låg insjuknad.

Fick hoppa in och ha några extra lektioner vilket gjorde att jag red Sammy på kvällen när det var upptaget i ridhusen. Red då på utebanan då jag förstod att han skulle vara extra pigg och tur var väll det för han var otroligt spänd och studsade mest fram.

Gick inte att rida så bra på ridbanan utan det blev mest som motion bara.

 

Så här mysigt var det i skogen när vi var ute.
 
Lilla Sune sköter sig super som förstahäst. Vi hade turen att få sällskap av bäste Jenny på Samay och vår praktikant Sofie på Zamigo.

 

Idag hade jag tänkt att jobba Sammy på töm men ångrade mig och la fram någon bom som jag jobbade med istället. Nu måste det bli att ta tag i hoppningen och då måste jag kunna rida över en bom var och varannan dag.

Sammy tyckte dock att jag var otroligt jobbig som ville att han skulle bära sig själv med aktiva bakben och lätt i handen.

 

Förhoppningsvis så hinner jag träna med honom lite för Kerstin imorgon så får vi se om hon kan få någon ordning på oss.

Varför göra saker lätt för sig när man kan göra det svårt. Ligger här i splitt mitt ute i snön när jag skulle dra ur strömmen i hagarna och tog mig inte loss. Ett gott skratt förlänger livet, tänk vad gamla mina kollegor kommer att bli då tack vare mig!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0