Härligt på hästryggen

Det har bara gått två dagar på denna vecka men jag har redan hunnit med 6pass på hästryggen.
 
Idag blev det en uteritt med en av unghästarna, ett dressyrpass med Zamiro och Sammy. Alla hästarna skötte sig strålande även fast jag tror att både Sammy och Zamiro hade lite träningsvärk sedan gårdagen.
 
Zamiro är föresten till salu så känner ni någon som är intresserad av en fin tränings/tävlings kompis med mycket motor så är detta hästen med DET!
 
Skulle så gärna köpa honom själv om man bara hade råd. Önskar att man hade egen gård då hade det i alla fall varit enklare. Kunde kanske lurat Johan då till att vi behöver en sällskapshäst till Sammy ;)
 
 
  
 
En liten kort film från när jag red honom under gårdagen. Visst är han snygg!
 
 
 

Långt uppehåll

Nu är det dags för lite uppdateringar igen!
 
Livet har varit väldigt tungt senaste tiden och jag fick olyckligtvis avbryta min graviditet vilket nog är det hårdaste jag har gått igenom hittills i mitt liv.
Tycker att man som hästtjej är rätt tuff och blir präglad med lite skinn på näsan men denna upplevelse tryckte ned en till verkligheten.
Man ska alltid vara ödmjuk i livet. Även om sorgen är stor och tung så försöker vi nu se framåt. Vill inte skriva om det mycket här då denna blogg mer ska vara till för glädjen här i livet och framför allt om hästar!
 
Sammy har fått bo nere i Ö-vik hos Malin medans min kropp och knopp har fått återhämtat sig. Nu har jag dock börjat kunna rida igen utan att det gör allt för ont så nu är min älskade pålle tillbaka.
 
Inget går upp mot att få burra in huvudet i en lurvig hästhals och bara glömma bort resterande världen!
 
Hästar är mitt liv och jag lever och andas häst och kommer alltid att göra det.
 
Denna grabb gör en alltid på bra humör!
 
 
 
 
 

RSS 2.0