france

So long sweden god day france!


På onsdag återser jag älskade Hermanville, Normandie, verkar inte bli kanon väder, men iår har jag kärleken med mig så det blir nog mys iaf! Kommer fota som en idiot som vanligt.


Au Revoir läsare! :)

Bilder från helgen

Pennan har slitit som ett djur och gett mig lite bilder, jag beställer snällt som ett lamm för det är helt underbara bilder.

Varsågod och njut.
Beställde nr.2,4 och 7 enligt bilderna nedanför :)

Foto: Pernilla Larsson
www.pernillalarsson.se

110cm
 



120cm






Kopiera och ni....
DÖR!
(Anlita henne gärna som fotograf^^)

Helgen

Ja nu blev det bara så att jag tävlade lördagen iaf, men det gjorde inte mig såå mycket iaf, för det gick verkligen kalas!

I 110 var han verkligen taggad och vi kom till omhoppning med rev första i den, mitt fel dock, tryckte på, han hoppade av rätt men blev flack, han lät dock jättemycket under denna klass vilket jag inte tyckte var så kul, men han bjöd ändå hela tiden!

Inför 120 gick det verkligen skit på framhoppningen, han verkade jättetrött och jag tänkte att vi skulle riva alla samtliga hinder, dock när vi väl kom in på banan taggade han till precis tillräckligt mycket, rev dock NÄST sista hindret, så himla otrurligt, men han var så himla fin hela den ritten (vilket ni kan se på filmerna i inlägget nedan)!
Det var en jättebra debut enligt mig iaf :)

På söndagen åkte jag ut vid 9 för att säga hejdå till Maria och Bosse, jag sa säkert hejdå till honom 10gg innan Maria väl fick åka och jag grinade faktiskt lite också, fast bara i cirka 30sek, men ändå! Nu ska jag vara utan min häst i SEX VECKOR!!! Det har jag aldrig varit förut :(
Dock hade det gått bra för henne att köra hela vägen och Bosse hade varit jättesnäll. Jag har dessutom gjort en blogg åt Maria nu, ska bara småfixa den lite...

Men ni kan kolla in soyouthinkyoucanride.blogg.se

Imorgon åker jag till Frankrike!! Jag ursäktar om det sedan blir bloggtorka men har ingen häst sen när jag kommer hem...

/Malin

Filmer från helgen




Några dammiga timmar senare

Nu är jag hemma från stallet. Har t.o.m hunnit övningsköra en sväng.
På stallet red jag först Bosse för att känna av honom lite innan helgen och sedan smörjde jag, hjälpte till att bygga banan och duschade honom. Har dock lite kvar att smörja imorgon, men har tid på mig.

Han kändes pigg och fräsch idag när jag red honom iaf, Maria hade rakat honom och han är nyskodd, så det känns ju bra inför imorgon. Dock vet jag att vi kommer få problem med vänster svängarna. Har det nästan hela tiden... Han sitter liksom fast och kastar sig över till vänster, så jag får inte riktigt igenom honom.
Det problemet hade vi igår när vi träna också, hoppade från en höger sväng sedan in i en vänster och han rev det hindret hela tiden. Det spelade ingen roll om vi kom rätt, nära eller stort, han bara rev det... Sista gången red jag till höger efter hindret och då rev han det inte, men var bara i det.. Men det är ett problem vi får lösa senare.

Nu ska jag byta om och sedan vänta på att min pojkvän tittar förbi. Vi ska umgås med några kompisar och sedan ska jag sussa.

Önska oss lycka till imorgon!

det är nära nu

Jag får skämmas.. Har fortfarande inte jobbat på Maria blogg.. Bara skapat den.
Nu är det iaf snart dags för att tävla, imorgon liksom! Och jag är sjuuuuukt nervös!
Får se om det blir någon start på söndag, annars blir det bara lördag.

Sen åker min häst.. långt långt bort.....



stress?

Måste skynda mig och blogga ska strax in till stan.. väntar bara på Maria.

Hopptränade idag, och det gick både bra och dåligt. Först när vi hoppade fram gick det så dåligt att jag bara ville gråta och sen på slutet gick det så bra att jag inte kunde sluta le.
Hoppade en oxer på 130, lätt som en plätt! Han bara flöööööööööög! Så nu är jag sjukt taggad inför helgen! Måste bara komma ihåg att rida hela vägen :)

Sen försvinner min häst med Maria :(
Ska förövrigt fixa en blogg åt henne också... lite stressigt! Men jag SKA hinna!

Fotografering

Har varit ute på betet nästan hela eftermiddagen idag med Rebecka och Pennan. Pennan har fotat och jag och Rebecka har ridit.
Riktigt vad det är för bilder jag och Bosse var med på tänker jag inte skvallra om än, utan det återstår och se vad Pennan fick för resultat :)

Red förövrigt ut med Rebecka igår, vi red över berget och Bo var väldans väldans pigg! Det som är roligt är att när vi ökar galoppen drar Bosse ifrån direkt, för Addis är så fet att hur mycket hon än tar i så kommer hon ingen vart... Haha!

Längtar verkligen till helgen också! Ska flytta Bosse till ridskolan redan på torsdag eftersom han ska skos på fredag, ska passa på att träna då också och Erica skulle ta dit Stella också så dom har sällskap.
Kommer dock kännas tungt på söndag då Maria åker iväg med Bosse i SEX VECKOR! Fattar ni att jag kommer dö?



Kommer aldrig få nog

Nej det är sant, jag kommer aldrig få nog med att säga hur underbar min häst är och hur mycket jag älskar honom!

Hopptränade för Maria både igår och i tisdags. I tisdags tränade vi kompinationer och hoppning på volt och lite annat skojigt och igår hoppade vi bana samt travhoppade. Travhoppade upp till cm då han höll på att hoppa mig ur sadeln och hoppade sedan bana på 120-125cm och han var helt UNDERBAR :) Ser verkligen fram imot hemmatävlingen trots att jag är asnervös och tror att jag ska dö!


sundsvall 4/7

Bilder från sundsvall trots allt.
Fula dock.


 


 





Orkar inte bjuda på några fler fula bilder nu, ursäkta skärpan btw. var ju sjuk haha

Per-träning

Idag har jag och Herr Bo hopptränad för Per. Det gick faktiskt rätt så bra, men han var lite halvseg sen igår, men jag är nöjd, som vanligt :)
Ska hoppa igen på tisdag, fast lite lägre och sedan torsdag, sedan blir det nog någon dag veckan efter det så vi är laddade inte för tävlingarna och den riktiga 120cm debuten!

Fotade lite idag på träningarna men vill inte visa bilderna, dom blev så fula - haha!
Dock kan ni få se hur det såg ut när vi kom till betet imorse...


Gulemoa, Pepito, Adrienne och Bosse. (Bosse låg först helt utslagen)


yes i do

Jag är less, arg, glad och förbannad, allt på samma gång.

Åkte iväg till s-vall idag för att Maria skulle tävla Bo.
Mådde dåligt redan i morse men tänkte att det skulle gå över. Det gjorde det fan inte.
När vi fick veta att det var så lång tid innan hennes nästa klass skulle starta (1,5h!) åkte vi till Max i Birsta och käka och då mådde jag riktigt piss...
Tack och lov var pappa på väg hem från sthlm och passerad precis s-vall så jag stack ifrån allt och åkte hem.
 Mådde så jävla illa, eller snarare MÅR så jävla illa. Ska ta en tablett nu och sedan gå och lägga mig.

Kul att dom inte fixar till när bokstäver flyger ut på dressyrbanan och att dom har pauser hela tiden.

Jag hatar dressyr. Nej.. jag hatar sundsvall.

Imorgon ska jag Per-träna :)


Idioter

Jag blir verkligen less när jag läser det här; http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5454906.ab
Fattar folk verkligen INGENTING!?

RSS 2.0