Fin-fredag

Snacka om härlig dag att vara tillbaka på jobbet på, fint väder och glada hästar.

När stallet var bortgjort som vanligt så blev det först lilla Lennart som fick sig en tur i skogen med rockarden. Han var väldigt nöjd med en runda på runt 40min. 
Därefter tog jag ut en väldigt glad Bosse, mötte upp Annie och brunstiga Grallan och red Hägges rundan. Han fick springa på i det tempot han ville, vilket han gjorde glatt med spetsade öron, medans Grallan sprang surandes bakom haha.
 
Efter det blev det dags för lunch och sedan blev det Bullens tur, tog ut honom och red lite lättare dressyr. Han har börjat tycka att det är så himla kul att springa nu, så får gå tillbaka ett steg nu och jobba mycket med halt-skritt-halt osv. Han är dock så himla rolig att rida just nu för när han väl får trava blir han överlycklig och det är verkligen som att trava på en liten rund köttbulle och benen går som trummpinnar!

Sist men inte minst så tog jag och Rebecka oss en tur med Conrad och Yasmine. Conrad tyckte det gick vääääldigt långsamt tills vi väl galopperade då Yassi hade ett riktigt högt tempo och t.o.m han fick kämpa för att hänga på med sin travhästgalopp!
 
Nu är det dags att inta mat, och sedan soffläge. Kommer sova gott ikväll.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0