Mobilbilder från Maria och Johans bröllop

 

Min nya körhäst?

I fredags innan vi åkte så passade jag på att spänna för Bosse för en av vagnarna, det roligaste var att den passade och inte var för liten. Ingen körning dock, det får vi ta och prova nästa vecka, skulle vara ett bra kompliment till ridningen och kunna sätta lite mer rumpmuskler!
 

Pigg och glad häst? :)
 

Storsjöyran

Ett icke hästinlägg, men skiter i det och skriver ändå!

I helgen var jag i Östersund med fina vänner och var på yran, det var sjukt roligt, trots att vädret verkligen pissade på oss, när det regnade hela lördagen. Dock såg vi väldigt bra artister, och bäst var nog Kapten Röd som levererade en väldigt bra show!

Dom andra vi såg var Icona Pop, Maskinen, Alina Devecerski, Rebecca och Fiona och Den Svenska Björnstammen.

Hoppade över några artister då vi kom fram så sent första kvällen och det regnade så mycket andra kvällen, men nöjd är jag och hade som sagt förjävla roligt!
 
 
 
 
 

Väldigt dålig uppdatering

Ja herregud, vet inte riktigt vad man ska säga om den här bloggen. Har verkligen ingen inspiration, den går i vågor och då kan jag ge ut en massa inlägg men sedan dör den!

Bosse var en gud på förra hoppträningen iaf, klippte en maxad fristående oxer på 115 och det kändes så skönt att äntligen få till ridningen. Det funkar ju om jag bara rider!  

Till helgen är det iaf tävling, ska gå 1m lördag och 1m och kanske 110cm på söndag beroende på hur han känns, längesen vi tävlade nu.

Sedan ska vi tagga om för hemma dressyren är det tänkt.

Nu har jag dock det svåraste beslutet kvar... Vilken outfit?

 




Eller kanske det nya BR schabraket?
 

Hoppelihopp

Nu på förmiddagen har jag varit ute på Cape och hoppat Bruno. Det gick helt okej, några språng blev kanon, andra kanske inte helt perfekta, men det var jätteroligt att hoppa honom, och just nu försöker jag bara få så mycket språng som möjligt i kroppen, i eftermiddag ska jag hoppa med hjälp av Annie, och då med Bosse, hoppas han sköter sig lika bra som han gjorde i tisdags, för då var han grym! /Malin


Det rullar

Nu är lilla Lennart körd och jag har ätit lunch, ska nu ta och tvätta av sakerna från travet igår och sedan fortsätta mocka en av hagarna. Därefter är det bara att packa ihop och bege mig mot Cape, hoppas regnet håller sig borta! /Malin


Femma!

Bäst Conrad, gjorde ett kanonlopp som räckte till en 5:e plats och pengar. Dock var han helt slut efter loppet, så vi ska kolla upp så han är helt okej! Bosse och Lennart vilade idag, och imorgon ska jag ta med mig herr Bo till Cape och hoppa tillsammans med Lollo och Bruno! Längtar!! /Malin


Just nu

Hagmyren med finaste Conny!


Duktiga hästar

Helgen går fort som vanligt och jag har en häst kvar att motionera idag. Conrad gick ett dressyrpass idag, för imorgon ska han starta igen. Bosse fick hoppa lite idag och efter övertalning så fick jag igång honom och han hoppade riktigt fint! Det blir allt för idag! /Malin.


Helg 1

I helgen så har jag ingen stalltjänst utan har endast hand om ”mina” hästar. Oftast under helgerna så vilar hästarna en dag och rids ut den andra dagen.

Igår så passade jag på att rida ut med Brik och sedan Sammy. Både fick gå samma runda ute och klättra en liten stund på vägen tillbaka. Sammy joggade jag även lite på stallplan då han fick vila helt igår.

 

Jag passade även på att gå ut och plocka lite smultron i skogarna här runt omkring och skriva klart mitt teoriarbete som jag ska ha på torsdag.

På kvällen passade jag, Carro och Sara på att göra egen pizza och sitta och snacka lite framför TV:n

 

Idag så har jag ridit ute på Akazie på förmiddagen, även hon fick klättra lite lugnt. Nu på eftermiddagen red jag med Sammy ned till bankbanan och jobbade med lite bommar och hinder. Man får egentligen inte hoppa utan en lärare vi hade fått dispens och vi hoppade inte heller så högt utan jobbade mest med bommar på marken.

Han skötte sig lika bra idag som han gjorde i torsdags och idag provade vi även att skritta över banken och att plumsa lite i bäcken som ingår i terrängträningen.

 

Bild från RIK 1 när vi tränade med våra privata hästar. Jag sitter på den vita pricken längt bak. Undra vem det kan vara ;)


Dag 5

Under fredagen red vi ut med alla hästar ned till galoppbanan vid slottet och fick olika uppgifter beroende på vilken typ av häst vi hade.

Akazie fick som Marianne sa

- Skritta ut och lukta på blommorna.

Hon har blivit rätt trött efter veckan som gått och behövde att bara få en lite lugn sväng ute.

 

Birk har också känts lite tröttare men kan dock lätt bli stel så han fick jogga något varv runt galoppbanan och sedan bege sig hemåt.

 

På eftermiddagen hade vi foderlära där vi pratade om kvalité på foder och om att räkna foderstater. Kan lova att det var svårt att hålla ögonen öppna även om ämnet är otroligt intressant.

 

Sammy fick vila för dagen då han har gått så pass bra under veckan så under kvällen passade jag och Carro på att sticka iväg och storhandla så nu finns det gott om mat i kylen.

 

Jag & Akazie i solen.

 


Dag 4

Under torsdagen red vi dressyr och markarbete på förmiddagen i små grupper fem om fem.

Vår grupp började med dressyren där vi tränade på lösgjörande arbete, övergångar och halvhalter. Akazie är verkligen hur söt som helst att rida, en riktigt flickhäst som behöver lite tid att komma igång bara.

 

Efter dressyren bytte vi hästar och red ned till tågbanan där vi arbetade lite med bommar i trav och galopp. Birk kändes mycket bättre ute där man kan rida på i ett litet friskare tempo då han gärna kryper in med näsan lite för mycket.

 

Var riktigt nöjd med båda passen men man hinner bli lagom trött innan eftermiddagens teori.

 

På kvällen red jag ned till Slottsbanan med Sammy och jag måste säga att jag var måttligt stolt över honom som gick fram överallt utan att ens titta. På vägen ned till slottet rider man under en tunnel för att komma under vägen och även över två broar som är lite speciella.

Väl nere vi slottet red jag och två av mina kurskamrater som också har med sig sina egna hästar men står på ett annat stall för Agneta.

Sammy var riktigt fin och jag har börjat få mycket bättre kontakt framme vid handen. Jobbade lite med att han ska bli kvickare för skänkeln och kunna behålla trycket i galoppen. Har lite svårt med tajmningen med honom ibland då han gärna försöker hitta på lite eget vad han tycker att vi ska göra istället för att vänta på mig hela tiden.

 

Som vanligt så stupar man i säng på kvällen.

 


Dag 3

Dag 3

 

Idag är det alltså onsdag och man känner redan hur man vill att tiden aldrig ska ta slut. Saknar dock Johan så ofantligt mycket så jag är samtidigt glad att det endast är 6veckor.

 

Idag började vi dagen med att rida i strålande sol ute på stallplan. Vi hade även idag elevledda lektioner och började då med dressyr.

Akazie känndes riktigt fin även om piloten inte är helt 100% på plats alla gånger. Vi jobbade med lite lösgjörande arbete genom att framdelsvändningar och även tempoväxlingar i alla gångarter. Som huvudövning red vi skänkelvikning på diagonalen fram till medellinjen nästan och sedan tempoväxling rakt fram mot kortsidan. Övningen flöt på bra även om jag hade lite svårare i vändningarna och sidvärtrörelserna till vänster då Akazie är lite oliksidig.

 

Efter dressyrpasset hade vi longering på schemat där vi gick igenom vad vi ska tänka på inför diplomeringen.

 

På eftermiddagen började vi med ett markarbetspass på hopphästarna. Här med det timglaset med  att vända upp på medellinjen med först bara övergångar och sedan jobbade vi med travbommar.

Under detta pass red vi i gula ridhuset som är rätt litet så man kände sig verkligen som en ridskoleryttare igen.  Ännu svårare blev det då det var rätt snabba vändningar som vi skulle utföra eller så kändes det i alla fall på Birk då han är så himla oliksidig. Resultatet blev dock bra på mitten men sedan så blev han lite för trött på slutet och ville bara springa fort.

 

Efter ridningen hade vi ännu ett longeringpass så då passade jag på att ta med Sammy. Han var riktigt fin på linan även om han har tendensen att även hamna här lite bakom lod.

Både imorse och nu på kvällen så har Sammy fått gå i skritten då han endast går ute i hagen ca 5h. Vet inte om han har gjort det innan men han var i alla fall hur snäll som helst och skötte sig super.

 

Då vi var klara något tidiga idag så passade jag på att frisera och duscha alla mina hästar. Putsade även upp alla utrustning så nu hoppas jag att vi skiner ikapp med solen imorgon.

 

 


Långsamma uppdateringar!

Det blir lite långsamma uppdateringar då dagarna rinner förbi allt för fort och man har fullt upp från morgon till kväll. Då jag inte har något internet med mig måste jag cykla ned till datasalen var kväll för att kunna skriva och det hinns inte alltid med. Få ha tålamod. Det kommer!
 
 

Markarbete

Finaste Conrad har precis gått sitt första markarbetespass med riktiga bommar. Lite osäkerhet från början, och några bommar som ramlade då och då, men han gjorde allt jag bad han om och blev verkligen jättefin! Duktig pålle! /Malin


Dag 2

Har glömt hur snabbt dagarna går förbi när man är på Strömsholm.

Enda lediga stund jag hade var på lunchen och då passade jag på att packa upp min packning ordentligt.

 

Dagen började som vanligt med stalltjänst

Efter det hade vi information om de lektioner vi ska ha, vilka ämnen och hur det ska genomföras.

Sedan blev det lunch och sedan snabbt iväg för att göra klart första hästarna för lektionen.

Vi har haft fyra elevledda lektioner (var person har 30min lektion).

Först ut var dressyrpassen där jag red samma häst som igår, ett sött litet sto som heter Akazie. F2002 e.Acacio – Aladin Z.

Det gick rätt bra idag med även om hon är lite svår startad från början.

 

Nästa pass blev på våra hopphästar och där har jag fått Birk som jag hade när jag gick Level 1 2009 fast då gick han som dressyrhäst.

Birk är en valack född 2001. e. Poet- Magini.

Vi red lite bommar idag och jag måste säga att jag hade glömt vad oliksidig han var men blev påmind om det idag.

Han var något spänd och ville inte riktigt slappna av och jobba på framåt men vi tar nya tag imorgon. Rom byggdes ju inte på en dag.

 

Efter eftermiddags stalltjänsten så red jag Sammy nere i nya ridhuset. Han kändes fin men det kliar i fingrarna efter att få hjälp med honom. Efter passet fick han bli ordentligt duschad och självklart hinner jag knappt få in honom i boxen så lägger han sig och rullar.

 


Nästan tillbaka till vardagen

Det börjar lugna ner sig nu, förra veckan var så sjuuuukt stressig så ni anar inte!, 
Bilder kommer såklart från bröllopet och allting annat.

Maria är just nu i Strömsholm för er som undrar och har inlett sig sista del av ridinstruktörskursen, alltså Level III.
Hon har även med sig Sammy, och jag har tänkt försöka klämma in ett besökt dit ner, när Lollo har flyttat dit ner med Bruno.

Nu ska jag dock ta och sova, godnatt!

Solen skiner på Strömsholm

Igår började min resa mot Strömsholm.

Tycker synd om Johan vars brud sticker direkt efter bröllopet. Bröllopet blev i alla fall helt fantastiskt men mer om det tänkte jag skriva så fort jag får lite fler bilder.

 

Igår körde jag ner till Gävle och övernattade hos Carro som jag ska gå kursen tillsammans med.

Vi klev upp vid halv fem och åkte sista biten idag.

 

När vi började närma oss så började solen skina och så har det fortsatt nästan hela dagen.

 

Idag har det varit introduktion och genomgång av alla regler. Vi har också blivit tilldelade hästar och testat rida några av dem.

 

Jag tror att hästarna som jag har fått kommer att passa mig som handen i handsken.

 

Den ena hästen har jag haft på en av de tidigare kurserna. Kan ni gissa vem det är?

 

Red Sammy en lite lugn sväng på stallplan och han verkade då inte trött utav resan utan hoppade och studsade åt alla håll. Trött som jag är så satt jag mest och skrattade och kunde inte riktigt rida seriöst men huvudsaken att han fick komma ut och jogga lite.

 

Nä nu blir det inte mer för idag utan jag återkommer förhoppningsvis imorgon.

 

 


Parter Lindgren


Gatufesten

Sådärja, då är man åter hemma i Övik igen. Har varit iväg till Sundsvall över helgen och gatufesten, såg en artist haha, och det var Sean Paul, som förövrig var dåligt. Annars så har det mest varit chill med en massa sköna människor, så vi har inte orkat gå in på festivalområdet. Lite bortkastade pengar för dom som köpte biljetter för 1000kr, men jag redan biljett till lördagen, så jag behövde inte lägga ut några mer pengar.
 
Jaja, låter bilderna tala för sig själv!
 
 

Sammy badar

Min plan för dagen var att rida på eftermiddagen strax innan det började regna och det gjorde jag.
Problemet var dock att det var så fruktansvärt varmt att när jag skulle slå på en tappsko så rann svetten på både mig och Sammy.
Beslutade mig för att rida ned till älven och rida lite längs med vattnet för att svalka av oss lite.
Han var verkligen superduktig även om han fortfarande tycker att vatten är lite läskigt.
Joggade honom sedan en litens snabbis nere vid rundvolten och han kändes riktigt fin.
 
 
Här är en väldigt kort och dålig film från badstunden filmat från min mobil.
 

Jag och Johan Del 1

Nu är det äntligen dax efter nästan 7,5 år tillsammans för vi två att bli en.

Den 14/7 gifter vi oss i Själevads kyrka i Ö-vik kl 14.00 alla är välkomna till kyrkan för att dela denna dag med oss.

 

Då många av er läsare kanske inte känner till min och Johans historia så tänkte jag skriva lite om det i några uppdelade inlägg. Ni som inte är intresserade av dessa icke hästinlägg får helt enkelt hoppa över ;)

 

Jag och Johan träffades en vinter 2005 då jag och några kompisar åkte upp till Umeå för att köpa klänningar till studentbalen.

Det var en fruktansvärd snöstorm och det var nära att vi inte åkte men iväg kom vi i alla fall.

Tanken var att vi skulle åka ut på en nattklubb på fredagen och under lördagen åka och kolla på klänningar. Vi bodde hos min tränare på den tiden, hon blev dock sjuk och kunde inte följa med oss ut.

Vi kan nog ha varit de enda tjejerna ute på stan den kvällen för jag har då aldrig blivit så uppvaktad som vi blev då. 

Dock var det en kille som stod ut bland alla andra och när han väl berättade att han också kom från Ö-vik så blev det helt enkelt att vi satt och pratade hela kvällen (detta var alltså Johan).

 

Det visade sig att han endast var på besök hos en kompis i Umeå och att han studerade i Luleå för tillfället.

Han följde med oss och käkade på Max och sedan när vi var på väg hem till lägenheten så delade vi alla en taxi då han sa att hans kompis bodde i närheten av där min tränare bodde.

Vi växlade nummer men ville egentligen inte skiljas ännu så när jag klev ur taxin kysste jag honom lite hastigt på vägen ut.

Tydligen hade taxichauffören sagt åt honom att han skulle ta chansen att följa efter så han hoppade helt enkelt ut och följde med oss in. Vi satt och pratade (viskade då alla sov) några timmar till och sedan promenerade han hem till sin kompis.

Det visade sig dock att hans kompis inte bodde precis bredvid utan på andra sidan stan så Johan fick plumsa i snön i över 1.5h för att ta tig hem.

 

Vi bestämde dock att vi skulle träffas på stan dagen efter men då vi kom ut för att köra in till stan morgonen därpå så såg man inte ens var vår bil stod parkerad.

Det visade sig att vi hade parkerat på fel sida vägen och blivit överskottade av plogbilen. Det tog oss ca 2h att gräva fram bilen igen och vid det här laget så hade allt på stan stängt.

Så det blev helt enkelt hemfärd istället. Vi fortsatte dock att prata per telefonen (blev ofta flera timmar per kväll) och bestämde att vi skulle fortsätta träffas när vi fick möjlighet.

 Min älskade Johan med sin lumpenhund Nalle. Fortsättning följer!

 


Jag och Lillen

Idag har det varit en otroligt varm och skön dag.

Började morgonen med att åka in och jobba någon timme då jag inte hann klart allt jag skulle göra igår.

Därefter så gick jag och Johan på stan och köpte lite små detaljer som vi ska ha till bröllopet, tänk om man hade pengar så pass att man kunde köpa allt man verkligen ville köpa.

Det går att hitta så mycket roligt som man skulle vilja använda och dekorera med det är dock lättare att dekorera när man ser hur allt kommer att se ut med dukningarna.

 

Därefter åkte vi hem till Vännäs och Johan fick på en gång åka vidare till sin svensexa. Han kommer vara borta hela helgen så det är bara jag och katterna hemma.

Jag och lillen passar på att leka då mamma Nala är ute på vift.

 

 

Är enormt trist och jag saknar Johan redan nu utan att han ens har varit borta över natten men jag får roa mig med att göra klart packningen och städa här hemma i lägenheten.

 

Sammy har fått vila idag och jag har bara varit ute och pussat och klappat på honom. Tror han var lika medtagen av värmen som jag var.

 

På måndag åker jag och Sammy ned till Ö-vik och Johan kommer ned på torsdag.

Allt känns så spännande och jag kommer nog inte kunna andas ut fören bröllopet är över.

 


Sammy tyckte visst att jag var jobbig.

Idag så var det hektiskt på jobbet och jag förstår helt allvarligt talat inte hur jag ska hinna få klart allt imorgon som är min sista arbetsdag innan semestern.

 

Det blev inget bad med Sammy idag då jag kände mig lite små sjuk (kanske berodde på gårdagens badande). Istället så tog jag ett dressyrpass på torra land. Passade på att faktiskt testa gränserna lite idag och fick lite attityd tillbaka.

Red mycket tempoväxlingar och provade hur mycket vi kunde öka respektive minska, han tyckte dock jag var väldigt besvärlig i galoppen där jag ville att han fortfarande skulle vara kvick och aktiv även när jag samlade.

Är inte alltid så lätt när man har så långa bakben...

 

Allt fungerade superbra efter lite övertalning och han blev riktigt fin på slutet. Blir dock galen på mig själv för att min kropp inte orkar med i alla lägen men med träning så kommer det att komma.

 

 


Titthinder

För några veckor sedan drog jag och Annie ihop till en hoppträning med massa titthinder, vi tog det som vi kunde hitta och sedan skuttade vi runt. Bosse tittade som vanligt inte på någonting, och när vi la ut vattenmatten på hellängd så klev han på den utan att bry sig haha
 
 
Tror jag glömde fota något hinder, men hade era hästar reagerat på något?
 
 
 

Film när jag hoppar Sammy

Ja, det här är ju ett väldigt bra tag sedan, måste vara i början av April tror jag, andra gången jag fick prova SamSam och första gången jag fick hoppa honom och det var SVINKUL! Haha, inte det lättaste att sitta upp på när man är van vid Bosse :)
 
 
 

Min typ av humor

 

Min fina dressyrhäst

Ja det här med dressyren är väl egentligen något jag borde ta tag i, inte för att det går dåligt när jag rider det, snarare tvärtom, det går så jäkla bra! Men motviation till att sätta sig och rida runt på planen låter bara så tråkigt i mitt huvud. Har försökt att liva upp det lite med att ibland rida på gräset, ibland i skogen, ibland med kandar, och med musik i öronen, ändå så grämer jag mig över det varje gång.

Problemet är att jag har så svårt att komma på övningar, rider runt lite här och där, tränar lite volter, övergångar, serpentiner, skänkelvikning, förvänd galopp och allt sånt där.

Har dock börjar försöka ta tag i bakdelsvändningarna, då det är en av våra svårheter, så igår (måndag) blev det förste några bakdelsvändningar, sedan 100 övergångar i alla gångarter och mycket voltarbete och sedan klämde jag in bakdelsvändningar lite här och där under hela passet, det var väldigt bra för då fick jag ett kvitto på när man blev lösgjord, eftersom det bara gick bättre och bättre!


Fina Bosse ser lagomt munter ut efter ridpasset, dock var dom nya tyglarna underbara!
 

Min fina dressyrhäst

Ja det här med dressyren är väl egentligen något jag borde ta tag i, inte för att det går dåligt när jag rider det, snarare tvärtom, det går så jäkla bra! Men motviation till att sätta sig och rida runt på planen låter bara så tråkigt i mitt huvud. Har försökt att liva upp det lite med att ibland rida på gräset, ibland i skogen, ibland med kandar, och med musik i öronen, ändå så grämer jag mig över det varje gång.

Problemet är att jag har så svårt att komma på övningar, rider runt lite här och där, tränar lite volter, övergångar, serpentiner, skänkelvikning, förvänd galopp och allt sånt där.

Har dock börjar försöka ta tag i bakdelsvändningarna, då det är en av våra svårheter, så igår (måndag) blev det förste några bakdelsvändningar, sedan 100 övergångar i alla gångarter och mycket voltarbete och sedan klämde jag in bakdelsvändningar lite här och där under hela passet, det var väldigt bra för då fick jag ett kvitto på när man blev lösgjord, eftersom det bara gick bättre och bättre!


Fina Bosse ser lagomt munter ut efter ridpasset, dock var dom nya tyglarna underbara!
 

Som att vinna på lotto

Det är inte ofta jag vinner.

Händer aldrig på lotter, sällan ute på hopp eller dressyrtävlingar och framför allt inte på övriga tävlingsmoment men idag fick jag pris för andra gången i rad!

 

Priset var att bli bjuden på middag på valfri restaurang så ikväll var vi ute och åt hela gänget.

Otroligt god mat med fantastiskt fina människor är inte helt fel.

 

Jag är mest tacksam är över att ha världens bästa jobb som man älskar att kliva upp varje morgon för att gå till.

 

Från tidigare i veckan när jag var ut till betet och kollade till ridskolehästarna.


Det ligger en förbannelse över mig!

Det har i alla fall Johan berättat för mig.

 

Det gäller i alla fall tydligen så fort jag tar i en bil.

Förra veckan lånade jag Johans bil då jag lämnade in min egen på verkstan IGEN!

Vi satt i möte hela dagen på jobbet och när vi kom ut för att åka på lunch så insåg vi att de hade kört med trimmern i närheten av bilarna.

Det resulterade i att glaset på extraljuset sprack i 1000bitar. Johan blev mindre glad när han fick veta detta och det var då han kom fram till att det ligger en bilförbannelse över mig.

 

Dagen efter så lånade jag samma bil igen och det var inte fören då som jag började tro det själv. På väg till jobbet höll de på att göra om vägen och de hade sänkt hastigheten till 50 för att det var löst grus på vägen. Tror ni inte för tusan att det kommer en stor lastbil och blåser förbi i 100km/h och slår upp så jag får två stenskott på rutan precis vid förarsidan.

Johan blir ännu mindre glad denna gång jag ringer honom.

 

Vet inte när denna trend med otur ska vända men jag hoppas det är snart i alla fall!

 

Så här blev det på vår fina ruta :(

 


Vattengympa

Idag så tänkte jag passa på att träna Sammy med vatten så vi promenerade helt enkelt ned till älven och hoppade i.

Att HOPPA i vad något som Sammy tog på största allvar. Hade tänkt att jag inte skulle behöva blöta ned mig så mycket men Sammy hade visst andra tankar för i med att han hoppade i som stålmannen men fötterna åt alla håll så blev jag mer eller minde dränk av svallvågorna han skapade.

Blev dock mäkta imponerade av honom som ändå klev i utan större övertalning.

 

Vi promenerade fram och tillbaka längs strandkanten och det var rätt så djupt så vi behövde inte gå många längder innan flåset kom upp ordentligt på mig i alla fall.

 

Vattenträning är något som är otroligt nyttigt och jag önskar bara att det fanns någonstans att simmträna där det inte var allt för strömt som det är i älven.

 

Om det är varm imorgon tänkte jag rida dit och prova gå i med mig på ryggen denna gång. Tror dock att jag måste ta en sadel då trots min träning att kunna gå i och ur vattnet så tyckte Sammy att det var mycket roligare att hoppa.

 


Början på en ny vecka

Jag har jobbat hela helgen och försökt vid varje fikapaus och lunch att gå ut och titta på dressyrtävlingarna. Har verkligen varit sugen att vara med och efter att ha ridit Sammy på lördagen då han gick helt FANTASTISKT så kändes det surt att inte varit med.

Dock så finns det inga pengar och verkligen inte nu när jag måste betala för att ha med mig Sammy ned till Strömsholm.

 

Sammy har verkligen varit otroligt fin de senaste dagarna och det känns så himla trist att inte få ha med honom i kursen.

 

Det här är sista veckan innan jag får semester 1 vecka som kommer att tillbringas nere i Ö-vik för att förbereda för bröllopet.


Åh vilket år det här kommer bli

Och vilken sommar! Är bara hemma en enda helg under hela Juli, annars är det bara trevligheter. Känns som den här sommaren kommer gå fort!
 
6-8/7 - Sundsvalls Gatufest
 
13/7 - Pernillas inflyttningsfest
14/7 - Marias bröllop
 
20-22/7 - Brunflo Ryttarsällskap

27-29/7 - Storsjöyran
 
4-5/8 - Hemmatävlingarna
 
Och sist men inte minst, men i November så har vi biljetter till Swedish House Mafia!
 
Jag bara längtar efter allt det här året!
 


 
 
 

Inköpen i Sundsvall

Bara hästsaker den här gången och trots att det svider lite i plånboken så var det värt det!
 


BR schabrak Carribean Blue - Butik Quse 299:-
Rundsydda tyglar - Hööks 299:-
Sadelgjort - Hööks 629:- 50% 314:-
Stallboken - Gratis
 

RSS 2.0