Sammy tyckte visst att jag var jobbig.

Idag så var det hektiskt på jobbet och jag förstår helt allvarligt talat inte hur jag ska hinna få klart allt imorgon som är min sista arbetsdag innan semestern.

 

Det blev inget bad med Sammy idag då jag kände mig lite små sjuk (kanske berodde på gårdagens badande). Istället så tog jag ett dressyrpass på torra land. Passade på att faktiskt testa gränserna lite idag och fick lite attityd tillbaka.

Red mycket tempoväxlingar och provade hur mycket vi kunde öka respektive minska, han tyckte dock jag var väldigt besvärlig i galoppen där jag ville att han fortfarande skulle vara kvick och aktiv även när jag samlade.

Är inte alltid så lätt när man har så långa bakben...

 

Allt fungerade superbra efter lite övertalning och han blev riktigt fin på slutet. Blir dock galen på mig själv för att min kropp inte orkar med i alla lägen men med träning så kommer det att komma.

 

 


Kommentarer
Postat av: emily

Han är verkligen flott din häst!

Svar: Ja visst är han! Din nya pålle ser ju jättetrevlig ut också. Hoppas att ni trivs bra ihop och får en trevlig sommar. MVH/Maria
Malin Nordin

2012-07-05 @ 13:07:41
URL: http://livetmedella.blogg.se
Postat av: emily

Tack! Han blir finare för varje dag, transporten tog nog rätt hårt på honom för han blir snyggare och snyggare fortfarande :-)

2012-07-07 @ 23:07:02
URL: http://livetmedella.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0