det är känslan

Nu var det ytterligare ett tag till sen jag skrev, men man orkar inte riktigt göra det nu när det är så fint väder ute, då känner man ju sig nästan dum.

Senaste nytt är väl att Bosse har skaffat sig en ny flickvän ute på betet. Gulemoa, som är min pappa fyra åriga kallblod. Adrienne är helt utstött, men tack och lov har Pepito flyttat dit nu så hon kanske får lite kärlek.

Adrienne har dessutom hunnit vara halt, vet inte riktigt hur det är med henne nu..

Jag och Rebecka har haft en rolig badstund.. Först bockade Adrienne av Rebecka i vattnet, då skulle jhon bada lite med henne för hand, men Rebecka for ner i dyn vid vassen och Adrienne gled också ner så hon stegrade sig och kom loss, då skulle jag rida och ta fast Adrienne.. Precis när jag fått fast henne försvinner hela Bosse ner i dyn så vi går omkull.
När vi både två kommer upp är vi lika bruna.... Haha, så äckligt! Men det gick bra.

Har även tävlat på ÖOR, andra omg av sommarcupen (jag var inte med första), hoppade 1m och 110cm.
I 1m hade vi två nedslag, men han var ändå jättefin och kom rätt på varenda hinder så jag var jättenöjd!! Sedan i 110cm hade vi asdålig ryyyytm i början på banan för Maria krävde mycket mer galopp, kom till omhoppning där, men rev ett hinder för jag fick inte igenom vänster sidan, men jag var trots allt nöjdare med 1m, trots att alla andra tyckte 110 var bättre... Nästa gång ska jag gå på känsla..

Nu ska jag väcka min pojke och sedan ska vi åka och äta middag hos mamma!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0