Härliga hästar

Äntligen är det kväll, om man får säga så. Det har verkligen varit en lång dag!
Har hållit igång hela dagen, men det har det verkligen varit värt.

Började morgonen med en uteritt på Bosse tillsammans med Rebecka på Bullen. Det blev rakbanan några vändor bara, eftersom det var fruset överallt förutom där och på banan, så vi rullade på några gånger där. Bosse var pigg men skötte sig riktigt snyggt. Han älskar att vara på rakbanan eftersom jag brukar rida galoppintervaller där.
Nu var det inte riktigt det vi skulle göra idag, men han jobbade på bra ändå!
 
Sedan blev det lilla Lennart tur och han gick jogga några varv på banan.
Fick en sån himla fin känsla på honom idag! Har haft problem att han blivit het och stark på banan så man bara har fått suttit och hålla honom, men idag joggade vi några varv, sedan fick han trycka på lite några gången och fick igång ett sånt jäkla bra flyt i traven, och jag kunde verkligen känna spänsten i honom, utan att han låg på i handen!
Kunde även skritta lugnt frustande ut därifrån, så han har verkligen börjat tagga ner!
 
Sedan tog jag lunch och blev bjuden på pannkaka - nom nom!
Därefter blev det Conrads tur, han startar som sagt imorgon, och då är det alltid ridning som gäller dagen innan. 
Red han också på banan och provade att ha honom heldövad. Han var faktiskt riktigt fin, lite småstressade på slutet, men lyckades jobba honom mot rätt håll igen. Avslutade med att skritta på en volt utanför shoppen och försökte jobba med att han ska ta bettet på rätt sätt. Han släpper ofta kontakten helt till bettet, går inte fram för skänkeln och redan rycker han i en. Kämpade på en stund, och gav mig när han började släppa efter lite.
Onödigt att ta en fajt med honom dagen innan start liksom!
 
Sist ut idag blev Fiona som fick springa på banan i mörkret, men det gjorde hon superbra! Väldigt pigg och glad idag, fick sitta och bromsa henne för att hon inte skulle springa för fort och den känslan har jag inte haft innan på henne, så även hon börjar göra framsteg nu! 
 
Idag får hon stå för bilden, trots att den är gammal
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0