5 av 5

Idag blev det en lång dag. 
Vi var och hämtade höslilagebalar till hästarna igårkväll, så det blev lite struligt imorse att lämna tillbaka bilen och släpet, men skönt att ha det gjort till helgen.

Började sedan med att rida Conrad strax efter 10. Red lite dressyr på defileringsvolten och han kändes fin, hjälpen jag fick av Maria var verkligen guldvärd. Sedan skulle jag galoppera runt lite på inneplan, då la han dock tungan över bettet haha, men duktigt var han iaf.

Därefter kom Henke och skodde Sammy som skötte sig jättebra. Efter det tog jag lunch och åkte hem, tillbaka ut igen vid 2 tiden och tog Sammy till ridhuset för att hoppa. Dock var det bokat på ena sidan och privatlektioner på den andra, så ja... det fick bli dressyr helt enkelt!
Efter ca 40min dressyr gav jag mig, han var riktigt fin, men lite seg då och hade inga sporrar och bara hoppspö, så hade inte så mycket till hjälp, då valde jag att rida ett varv runt travstigen istället och sedan hem. Var borta allt som allt 1,5h med honom, vilket nog var bra för honom.

Sedan när jag kom tillbaka  var jag egentligen jättetrött, men kämpade på och tog tag i Bullen (Allsvakker) red honom själv för första gången, och han var jättedukigt! Både skritt och trav, samt att jag skrittade runt lite på stallplanen där han inte har varit förut, men han skötte sig super och var riktigt pigg. Red lätt för första gången i traven också istället för att stå upp och det hade han inga problem med det.

Därefter hade jag egentligen bara Bosse kvar. Tog ut honom på lite intervallträning på rakbanan. Red bara fyra stycken allt som allt, och han var riktigt pigg och glad, men samtidigt lydig och fin. Älskar verkligen att bara få stå upp och låta honom rulla på, han tar för sig så himla fint då!

När jag var klar med Bosse var klockan strax före sju, och eftersom jag inte vill fodra före klockan 8 bestämde jag mig för att jag lika gärna kunde köra Lennart ändå, trots att han skulle vilat idag.
Så tog ut honom på en motionsrunda och han var himla fin efter gårdagens körning med rockarden.

Därefter var det kvällen som gällde för hästarna!

Imorgon kommer Lollo och då ska vi hoppa! :)
 

Lennart


Bullen



Sammy



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0