Imorgon flyttar han

Jag skulle ju flytta Sammy till Hippo i början av första nästa år men jag fick precis reda på att jag kan flytta in honom tidigare än beräknat.

Helt plötsligt så blev det att jag ska flytta in imorgon så under dagen då har jag packat för fulla bullar så vi är klar att åka tidigt imorgon.

 

Hoppas nu att Sammy kommer att trivas då det säkert blir en stor skillnad från att gå ute från 7-23 till att gå in vid fem tiden på eftermiddagen.

Det känns väldigt trisst att behöva flytta från Sara då hon har varit helt underbar att ha hästen hos, alltid ställt upp och haft superbra kolla på vilken häst jag än har haft stående där.

Det kommer dock bli väldigt skönt då jag kommer spara in mycket tid till för att istället behöva köra honom in till Vännäs ridskola för att träna.

 

 


Kommentarer
Postat av: Karin

Släpper du hästen igen efter ridpasset på kvällen?Förstår inte riktigt vitsen med att ha hästar ute till kl 23! Isf kan dom väl lika gärna gå ute hela natten.

Svar: Hej Karin! När han stod i Vännäs gick han in mellan 22-23 på kvällen ofta red jag då på dagen då jag jobbar mycket kvällstid. Sammy hade trivts utmärkt på lösdrift då han är en mycket aktiv häst och det är också något som jag förespråkar om man har en funktionerade lösdrift. Den möjligheten hade jag dock inte på stallet jag stod på men hade då möjligheten att ha honom ute länge vilket är det näst bästa. Fördelen med att ha dem inne under natten är att man har lättare att kontrollera att de får i sig tillräkligt med vatten, mat och att de urinerar och bajsar som vanligt. Hoppas att detta svarar på din fråga. MVH/Maria
Malin Nordin

2012-11-30 @ 22:28:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0