Nu är dagen slut

Idag skrittade jag ut på en tur på Sammi i det fina morgonvädret. Det gick riktigt bra fast han hade glödande kol under hovarna halva ritten.

Han skötte sig super tills jag kom till ett stall där hästarna står i en hage inne i skogen precis bredvid vägen. Problemet bli att de ser inte hästarna men de hör bara hur det brakar till som tex idag och stackars Sammi höll på sätta hjärtat i halsen. Med lite övertalning så var det inga problem att gå förbi.

Han borde bli kallad myror i brallan, i alla fall när han står på gången.

 

Imorgon är planen att åka in med honom till ridskolan och träna då det är lite för hårt i backen för att kunna göra något vettigt ute.

 

Idag på jobbet så passade jag på att hoppa för Kerstin igen. Det kändes inte lika bra som förra måndagen och jag blir verkligen galen på mig själv då jag vet precis hur jag vill rida men jag GÖR det bara inte. Ska inte gräva ner mig utan nu är det bara att försöka att komma över en bom så ofta som möjligt för att komma igång med hoppningen.

 

Dagarna går så snabbt och snart börjar det ju närma sig mot uttagningen inför sommaren. Vill att ni alla ska hålla tummar och tår för att det ska gå vägen för mig.


Sammi redo för vår skritt tur.


Riktigt fint väder var det idag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0