Idag hoppade Sammi i plurret

Ja idag har jag ridit tre hästar före dagen.

 

Städade hela förmiddagen så därför blev första ritten på jobbet. Det var hästen Niro som fick komma ut och röra på sig. Red honom lite förra veckan också men då han har varit lite under igångsättning efter att ha varit sjuk tidigare så var idag första dagen vi la in lite galopp.

Han var väldigt pigg och lite spänd så det var först på slutet som jag fick honom att slappna av och komma till arbete.

 

Efter det blev det en ny bekantskap med en nya häst som vi har köpt in till ridskolan. Den var riktigt trevlig och kommer nog att passa bra på ridskolehäst. Den var något svag men med lite träning och fodra upp den något så kommer det bli bra.

 

Sist men inte minst var Sammi efter jobbet, han var otroligt pigg efter att fått vila under helgen. Red ut tillsammans med Sara och Sam-Sam studsade mest bara bredvid Bourgini som tyckte att han var otroligt fjantig.

Efter vägen så har det blivit en vattensamling då det har tinat så mycket under de senaste veckorna. Han gick snällt men lite rädd över det på vägen bort dock på vägen hem så brast isen rätt kraftigt vilket han blev superrädd för och skuttade åt sidan. Rakt ned i diket med vatten hamnade vi så han stod med vatten upp till magen nästan. Kan bara säga att vi väldigt snabbt kom upp därifrån i alla fall. Han var nog väldigt sur över att han blivit blöt så han blev tvungen att studsa ett bra tag innan han kunde lugna ned sig.

 

Ska försöka ta mig in till Norrmalm för att kunna träna ordentligt.


Fina Sam-Sam


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0