Den finaste ♥

Skönt att komma hem klockan 4 på morgonen och sedan stiga upp vid 9, dock gjorde det inte så mycket när det var till Bosse jag skulle åka till!
Har inte sett honom sen klubbhoppningen!

Är även stolt över hur snabb jag och Maria faktiskt var idag, det flöt på väldigt bra!
Vi åkte med honom direkt till ridskolan i Vännäs, och där hade vi sådant flyt att det precis var en som hade hoppat så vi slapp bygga fram.

Det var iaf byggt med en linje på en långsidan, sedan ett hinder snett igenom tillbaka på ett av hindrerna på linjen och sedan bara ett räcke på andra långsidan.

Han var jättefin under uppvärmningen, väldigt lydig och stadig i formen, galoppombyterna satt väldigt bra åt höger, men inte alls åt vänster och eftersom han ska tävla dressyr i helgen så sket vi i det.

Hoppade först bara fram på ett räcke och det gick väldigt bra, hittade avstånden och han var fin och lydig!
Sedan blev det jobbigt för dom kom in och skulle longera och prova rida den nya ridskolehästen, och sedan kom det även in en annan unghäst så det blev ett långt uppehåll på 5-10min innan vi väl kunde hoppa ordentligt, så tappade lite känsla där.

Fick tagga igång honom och så fort jag satte ett bra tryck i honom så blev han himla fin!
Hoppade en liten bana på 1m-110cm och sen fick det vara bra eftersom han har vilat lite nu på slutet när han har trampat av sig skorna.

Men det är så himla skönt med en häst som verkligen alltid gör sitt bästa - idag hoppade han verkligen JÄTTEFINT! Var inte i en enda bom och var högt över hindrerna även om vi kom lite nära! Sjukt fin hoppade han är så NÖJD! :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0