Något jag tänkte på...

.. när jag såg gårdagens avsnitt av ponnyakuten, vart att varenda unge hade ju nästan en GPA eller Charles Owen hjälm..

Det var castingen igår, alltså uttagningen till själva programmet där alla fick visa upp sina problem och sedan ska 8st väljas ut, vilka som blev utvalda får man veta nästa vecka, men hur som helst.
GUD vilka pengar på utrustningen det fanns på den här uttagningen, där vi alltså har samlat ponnysveriges mest ouppfostrade, bortskämda och nästan rent ut sagt farligaste ponnierna.

Det var en tjej som hade köpt en ponny trots att den bara hade stått och stegrat och bockat på stället när hon hade provridit den. Vad tänker man med?

Man köper ju sig ett problem.

En annan tjej var rädd när hon red, och hon trodde att det skulle bli bättre om hon hade en annan ponny som var tryggare, men hon älskade sin ponny och ville inte sälja. Men hallå?
Dags att vakna! Man ska inte gå runt och behöva vara rädd hela tiden, det finns någon annan ryttare för den ponnyn och någon annan ponny för den ryttaren. Man passa inte med alla hästar, så är det bara!

Blev lite rädd när man såg hon som hade ridit SM(?) skulle lasta i och ur sin häst också. Hennes mamma stod där helt uppklädd och fin, och ungen såg livrädd ut när hästen skulle lastas och vågade inte närma sig ponnyn.
Hela situationen var stressad, så jag tyckte synd om ponnyn, och tjejen för den delen.

Nä det är verkligen sjukt hur många som har problem med sina ponnier, men det är bra att dom vågar söka hjälp för dom!
Sen kan man ju skratta åt hon som sökte hjälp för att hon inte kunde spraya sin häst med nån aloé vera spray...
5sek så hade Tobbe löst det...


Klicka på bilden för att komma till avsnittet


Kommentarer
Postat av: ida

hon kanske ville ge det en chans man blir ju trots allt fäst vid sin häst(?) och som hon sa så tror jag inte hennes osäkerhet bara poff försvinner för att hon byter ponny:}

2011-01-17 @ 12:53:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0