Inte idag, men en annan dag

Blev ingen hoppträning idag. Låg och tänkte igår på att man kanske borde kolla upp ridhusschemat, men samtidigt så gick tankarna "Nää, det kan inte vara något" - det kunde det visst det. Kurser mellan 9-16, så vi struntade i det.
Åker troligtvis in imorgon istället, så får Maria dressyra på planen idag istället.

Min häst har börjat med något sjukt jobbigt, för några år sedan då vi stod på Alne, så började han rymma, han stod bara och tryckte på staketet tills det släppte, och sedan promenerade han iväg helt enkelt, så mamma och Maria fick åka och jaga honom var och varannan dag. Tillslut slutade han, minns dock inte vad vi gjorde, men hur som helst har han börjat nu - fast på Cape.

Han använder exakt samma procedur, ställer sig och trycker på staketet tills det släpper efter och sedan tar han sig en promenad.
Därför ska jag nu idag ta och fixa hagen istället, Maggan och dom har fixat galvtråd (vet själv inte vad det är för något) men jag hoppar verkligen på att hästrackaren ska stanna där inne nu.

Vet faktiskt ärligt inte vad som får honom att rymma - hästarna äter 4gg per dag, han har en stor och rymlig hage, 2st hagkompisar som han brukar busa med och en riktigt najsig utsikt. Förstår han inte att han "living the dream".
Suck - hästar alltså...


Bosse blir ledsen när han måste stå inne...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0