Luciabion

Sista spurten nu innan julledigt. Jag har inte mått så bra sedan helgen, plus luciabion så har varit hemma med en förkylning, men mår lite bättre nu, men halsont och huvudvärk är något som envisas fortfarande.
Hur som helst, luciabion var awesome, förutom att jag var helt dyngsur om fötterna för att det var ishalska och slask utomhus, så satt på bion i 7h med kalla fötter - sweet...
Luciabio är alltså förhandspremierer på 3filmer under natten mellan den 12-13.
Första filmen vi såg var New Years Eve, det är ungefär som Love Actully där dom har tagit jättemånga bra skådespelare in i en film. Den var suuuperbra! Gillade den verkligen och humor var störtskön, tycker trailern som går på TV verkligen inte gör den rättvis - SE DEN!
Andra filmen vi såg var Mästenkatten i stövlar i 3D, också sjukt rolig film, dock satt vi lite snett så texten var lite blurrig och hela filmen kändes lite mörk så det var jobbigt för ögonen.
Men även här var humoren skön, fast själva "handlingen" var kanske inte den bästa.

Tredje filmen hoppades alla på skulle vara The girl with the dragon tatoo, men det visade sig vara den svenska filmen, En gång i Phuket, eller vad den nu hette, Peter Magnussons film och den sög såklart haha, så vi gick innan den var helt slut, kvar i 7 alltså.

Emellan filmerna var det tävlingar, och en person vann ett PS3 sponsrat av Coca Cola, det sköna var att dom skulle kunna säga Cola Zeros slogan för att vinna, och 2st innan failade, haha sjukt jobbigt i deras situation när dom fick veta vad dom skulle vunnit...

Annars så fick man popcorn, dricka och en macka, så det snackset man hade tagit med sig själv var helt onödigt ;)
image description
Snygga brudar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0