Internet är på min sida...

Hemma nu och äntligen börjar internet fungera. Ungefär i samma stund som Rebecka försvann ut genom dörren började det fungera, trots att vi hela kvällen har försökt att sitta och titta på lite hästfilmer.

Idag red jag iaf på Erik, med sällskap av Rebecka på Pipen och Therese gick med Nero.
Först gick det rätt bra, sedan fick Pipen damp, och när då Rebecka gick på med spöet flög hon i Erik, samtidigt kommer det två bilar och Pipen kastar sig runt framför bilen. Vad händer då, jo en bil kommer från andra hållet också...
Vi lyckades tillslut tvinga upp alla hästarna på en åker så bilarna kunde köra förbi, men det var rätt jobbigt där ett tag..

Efter hon hade betett sig så körde vi på iaf och Therese gick efter med Nero, så vi red iväg och kom sedan tillbaka och då gick det rätt bra, förutom att Pipen hostade och råka snubbla samtidigt, då blev hon så sur att hon började bocka. Så ja, dags diss är iaf Pipen som är så himla brunstig och sur hahaha :)

Red iaf Erik på ett gagbett idag och det gick faktiskt riktigt bra, han var rätt pigg i galoppen, men både traven och skritten så skötte han sig och försökte inte sticka alls!

Imorgon ska jag träna för Linda och på söndag sticker vi som sagt till Njurunda för en klass. LB:2.

Vi hörs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0