Härnösand tävlingarna

Ja i helgen var den omgång II av dressyr.

Först i torsdags var jag ner med ponnylaget som bestod av Henny - Rambo, Emelie - Alice och Ramona - Geisha, egentligen skulle Sofia och Hunter också ingår men det blev strul med anmälningen!
Jag körde dit Henny och Rambo iaf och det gick så bra så bra!
Tävlingen flöt på rätt bra och vi var hemma vid halv 5!

På lördagen var jag där nere igen, den här gången med hästlaget.
Det var en sjukt dålig bedömning och en massa strul..
I LA:n startade Maria först av alla (först på hela tävlingen) han var lite halvseg, och gick emot skänkeln.
Han började galoppera i den ökade traven och trava i den ökade skritten, var lite ojämn i skänkelvikningen, ändå fick hon 62,nånting% alltså bättre än förra gången då han fick mycket bättre.
Hon fick gå in på prisutdelning som 8:a, alltså sista placeringen. Då visar det sig att den som kom 5:a rider på andra banan så allting stannar upp och alla måste VÄNTA tills hon ridit klart.

När dom sedan delar ut priserna så har dom glömt att det var två tvåor så allting stannar upp IGEN för att dom ska springa och hämta en blå rosett.......

Efter prisutdelningen så pratar dom med Maria och det visar sig att hon inte alls blev placerad, för det var visst en struken som dom hade glömt att räkna med, så det bara skulle vara 7 placerade. Hon fick dock behålla rosetten... "yay"...

Till andra klassen såg han mycket bättre ut och dom red en toppenritt! Han var inte kanske så explosiv, men gick hur stadigt som helst, gjorde inte ett enda misstag och vad får dom? 61,någonting%!!!!!!
Hur fan är det möjligt? Då hon förra gången red på 64% och då pep han och for runt i galoppen..
Haha jävla dressyr, man fattar ingenting, speciellt inte när dom andra som red på 64% fattade galopp tre gånger o.s.v.... Bra bedömt där.. eller?

(Klicka för större bilder)










Så, nu fick ni en bildbomb också :)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0