Hoppträningen gick väl...

Hopptränade ikväll som sagt för Maria.
Det gick väl sådär.. Först skulle det bara vara jag och Lisa, sedan var Britta även där så jag frågade om hon var där. och sedan blev det så att både så att Erica och Annie var med så det blev ju.... lite många...
Våran häst är dock finast i världen och jag skulle inte byta honom mot någon anna häst i hela universum kan jag säga!

När vi väl hoppade var det rätt komplicerade övningar, inte så mycket höjder, utan mer gymnastik.
Första övning var med hinder på kvartslinjen och hoppa dom i en båga och få hästarna att byta galopp. Man kunde både tänka den som lite mer voltaktiskt, men jag fick rida Bosse lite mer rakt och hoppa mer diagonelt för att komma åt honom, då han ibland skjuter iväg yttersidan.



(klicka för större bild)

Sista övningen var dock jobbig som satan och jag trodde jag skulle dö varje gång.
Det är alltså tre oxrar med ett galoppsprång i början. Sedan ska man brädda oxrarna så det blir trängre och tränge. Det är en jättebra övning för hästar som gärna rusar och är lite het, sedan får dom dessutom hoppa upp sig lite.
Dock är den svinläskig när det blir högre och om hästen kommer in lite nära eller stort. Då tror man verkligen man ska dö, hahaha!
Sen känns det konstigt för dom hoppar så långsamt över...

Snart kommer en årsresumé, eftersom alla andra har gjort en..





Kommentarer
Postat av: Maria Nordin

Haha lite roligt att ni tyckte det var läskigt att hoppa 90cm men som sags så var övningen mer för hästarna och ej för ryttarna. Bosse är ju den bästa i alla fall och det är få som kan slå honom.

2010-01-06 @ 11:59:53
Postat av: LISAAAAA

trodde du att du höll på dö!? VAD TRODDE JAG DÅ!??!?!?! fyfan vad nöjd jag var med honom igår, haha.. asså, aa. tur han var hur jävla snäll som helst igår iaf, haha :D

2010-01-07 @ 01:37:28
URL: http://www.liisaaal.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0