Världens mest underbara hästar?

Efter en gårdag med slit och släng i skogen, kändes det riktigt tungt att åka ut till stallet, men när man väl kom igång så gick det ju riktigt bra.

Hoppade först Bosse och Pernillis kom och fotade, (så ni lär få se bilder sen) och han var tack och lov sig själv igen, hoppade 110 och han bjöd på allt och busade och hade det trevligt.
När jag väl höll på att skritta av honom så blev han helt plötsligt asrädd för Pennan fotoväska så han typ stegrade och galopperade ifrån den.. fattar inte riktigt men men, haha. Och sedan är han så klart inte rädd för den när man väl försöker skrämmas lite med den.. Jaja, han har sina upptåg han med :)

Sedan hoppade jag Erik. Han kändes riktigt fin under uppvärmningen och då ska vi inte tala om själva hoppningen!
Vilken pärla! Så fin har han aldrig varit! Hoppade en oxer på 1m och han skötte sig utmärkt, bytta galopp över hindrerna och försökte rätta sig när han kom fel och var mycket, mycket bättre på sin avståndbedömning, vilket för 4veckor sen var helt katastrofalt för att vara en gammal hopphäst...
Ann blev också jätteglad när hon hörde det så vi ska försöka sikta in oss på en klubbtävling lite senare i år och se hur det går :) Ska bara träna mer avståndsbedömning och testa hoppa bana och sådant så han inte helt plötsligt får för sig att vägra...

Supernöjd åkte jag från stallet iaf!

/Malin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0