Händelsefull ridtur

Ja nu är man hemma igen från stallet.
Red först ut med Rebecka H på Golden och Elina A på Aelizhan (kommer inte ihåg hur han stavas :b)
Vi tog en sväng runt stora travstigen och både Golden och Aellis var på gång redan när vi började rida från anläggningen.
När vi började trava tyckte båda dom att det var roligare och galoppera och sparka bakut, men det var Bosse som stod för underhållningen när han helt plötsligt tvärnitade och kastade sig runt i 180grader, jag låg halvt över halsen men lyckades sitta kvar. Detta upprepade han även en gång senare, dock var jag beredd på det då... mystiska häst, som alltid brukar vara så lugn...............
Vi lät dom springa av sig när vi väl hade fått nera alla hästarna på fyra ben och det var hel mysigt!

Väl tillbaka på stallet igen tog jag mig en sväng ut på Adrienne också och hon var full med energi, skulle låta hon galoppera upp för dubbelbanorna och hon total exploderade iväg, något jag inte var beredd på!
Detta upprepade sig två gånger, andra gången hoppade hon och studdsade så jag fick påminne henne om att hon faktiskt ska fylla 19år! Hon tog inte hänsyn till detta.

Nej nu ska jag nog ge mig in på att äta någon middag och kanske även baka, ska tillbaka ut till stallet igen vid 19-tiden och hålla lektion för Gun-Marie och Korall, sedan ska jag åka med Björn och handla - så romantiskt , haha!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0