Det släppte

Skulle igår rida Erik på Berit-träningen klockan 8 på morgonen. Skrittade fram, Berit kom och vi skulle börja trava. Direkt haltade han ordentligen så vi båda var överens om att det här går inte att träna på.
Skickade sms till Ann, hon ringde upp vid ett, vi pratade lite, hon ringde upp vid 5 och hade då varit ute och tittat och sprungit med honom, INGENTING! Nada! Poff! Borta! Kände ju sig som ett jäkla fån! Men både jag och Berit var ju överens och det är väl tur att han inte var halt. Kanske det bara var någonting som gick bort efter han fått gått i hagen, att han legat galet eller något.

HÄSTAR ÄR ETT MYSTERIUM!

Red iaf Majjen på kvällen och shit vad bra det gick! Han släppte helt, ingen avknäckande i nacken, inte tung eller någonting. Var lite smålat från början men sen! Shit! Det är bara fattningarna och travökningarna som inte riktigt sitter, men det är stor skillnad från första gången jag satt på homom. Har ridit han 4gg nu och ska rida han en kort stund nu på onsdag också. Så 5gg har jag ridit honom innan tävlingen! Haha :) Men man tar det ju bara som en kul grej!
Hoppas dock verkligen att det går bra :)

Betalade in tävlingen igår, insåg då att det gick ut i fredags (oopps...!) och fick idag ett mejl där det stod att tävingen var obetald! Men får dra ut ett kvitto.
Man är så ovan att det ska vara betalt nu i förväg ist för samma dag...

Well well, hörs senare kanske!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0